< Tilbake til Eikelundveien

Kjeller – funky funkis

Våre boligmodeller på Nitteberg, Kjeller er urbane funkishus med store vindusflater og flotte trefasader. Her har du det godt, enten du ser på film i underetasjen eller nyter sommeren på takterrassen.


Indre kvaliteter

Rekkehusene på Kjeller skiller seg ut med sitt særpregede stående panel. Men den litt røffe fasaden skjuler et hjerte av gull, med mange smarte løsninger for et komfortabelt liv. Her kan hele familien trives, og det er mange muligheter til privatliv for både store og små.  


Et lunt rede

Når det gjelder været, blir det sagt at Norge er et land for spesielt interesserte, og det er det ikke vanskelig å være enig i. Derfor har vi lagt vekt på å gjøre huset til et hjem der det er like godt å stå opp en hustrig januarmorgen som en smilende maidag.


Moderne ventilasjonsløsning med varmegjenvinning, gir ypperlig luftkvalitet. Ventilasjonsløsningen gjør også at huset holder seg svalt og deilig i sommermånedene, og tilfører alle oppholdsrom friskluft.

Det du ikke ser

Det elektriske anlegget er for det meste helt skjult, og du kan være med på å påvirke hvor stikkontakter og brytere skal være. Anlegget er montert i henhold til normen NEK 400, noe som gjør at du ikke bare kan føle deg trygg på at du har et sikkert el-anlegg, men at det også er tilpasset fremtiden med for eksempel mulighet til å installere ladestasjon for el-biler.

Selve huset er bygget etter TEK 10 og oppfyller alle byggtekniske krav til isolering og energieffektivitet. Diskré downlights og sportsbod i garasjen er andre ting du kommer til å sette pris på.


Ett hus, mange muligheter

Du har flere muligheter til å sette ditt eget personlige preg på huset ditt gjennom blant annet valg av ulike typer fliser og parketter. Har du ønsker knyttet til kjøkken eller bad, er også det noe vi absolutt kan snakke om, så lenge det ikke går ut over røropplegg og bærende konstruksjoner.


Nøkkelferdig betyr helt ferdig
Det er mange som sier de leverer nøkkelferdige boliger, men altfor ofte betyr det bare at det teknisk sett er mulig å bo i huset. Kanskje står det igjen arbeid både ute og inne, og det mangler dessverre ikke på historier om skuffede boligkjøpere som flytter inn i boliger der det verken er en skikkelig oppkjørsel eller plen i hagen.


For oss betyr nøkkelferdig helt ferdig. Det betyr at plenen er lagt, at oppkjørselen er innbydende, og at det ikke dukker opp håndverkere i tide og utide som bare skal «fikse noe». Du kan lese mer om hva vi mener med nøkkelferdig, her

Kontakt oss oss her

< Tilbake til Eikelundveien